Najnovšie recenzie zo sekcie Detské šmýkačky
- Siroky vyber farieb
- Pevnost
- Ked uz je smyklavka poskladana - funguje bez problemov
- Deti maju radost + smyklavka je pomerne velka
- Skladanie smyklavky - nesedeli nam diery - musel som vrtat aj do jednej plechovej casti aby sa to dalo vobec zlozit
- ani oznacene casti, ktore clovek navrta casto nesedia - odporucam naznacit prilozenim a az nasledne navrtat
- rozostupy na rebriku deti do 2 rokov zvladnu len tazko
Konstrukcia ma na tolko odradila ze by som si isto produkt uz 2. krat nekupil.
Zaciatkom zimi ma caka este rozoberanie takze uz teraz sa mam na co tesit.
Na to ze smyklavka je kus plastu a par kovovych rurok - stoji nekrestanske peniaze a clovek by uz naozaj cakal nejaku kvalitu - nie to ze pri konstrukcii si musite vyrezat nozom priestor pre tycku.
Praktická,milá,veselá,viac účelová
- Výborná
- spokojnosť
- kvalitný materiál
- kvalitný plast, bezpečne schodíky v primeranej vzdialenosti
- Pekne , trvanluve :) a prakticke
Kvalita za rozumnú cenu.
- dostatocne stabilna pre 6r deti
- primerana cena k velkosti smyklavky (2m dlzka)
- velke drzadla
- dostatocne dlha pre starsie deti (6r)
- umelohmotne skrutky sa uvolnuju pri drzadlach - treba kontrolovat, ale skor len na spodnej strane tada cele drzadlo, ktore drzi na 2 skrutkach sa neuvolni - len sa trochu rozhegla
- dierky na vodu bude mozno treba este prebrusit nejakym jemnym brusnym papierom
Dohány 424-2
obrazok, ktory sa mi zobrazuje prei tejto recenzii nezodpoveda produktu, takze neviem ci bude recenzia uplne spravne zaradena d spravny produkt
- Krásna farba
- Super rýchla
- Dobrý materiál
- Žiadna
- pekne
super pre deti
- Som spokojná, je kvalitná a je ošetrená UV stabilizátorom, ľahko udržiavateľná. Ďakujem
- Nemám
Samotný produkt bol výbornej kvality.
Šmýkačka je super, smykame sa celé dni
- neposkriabana
- Super smykacka za dobru cenu
- Kvalitné
- stabilita
Sikovna smykacka. Deti si ju hned oblubili. Odolna, pekne prevedenia, lahko sa sklada.
Zobrazujem 261 - 280 zo 462 recenzií « Predchádzajúci 1...12 13 [ 14 ] 15 16...24 Ďalšie »