Najnovšie recenzie zo sekcie Detské šmýkačky
Výborná vec pre zábavu detí v bazéne. Bezpečná , jediné čoho sa obávavam, že časom sa praskne, lebo deti si ju užívajú naplno.
- Šmýkanie vždy bolo pre deti veľmi dobrou zábavou,veľkosť šmykľavky,úchytky pre ruky- sú vítané keďže posilňujú bezpečnosť deti.Tiež možnosť zvlhčovania šmýkacej plochy je v horúcich dňoch vítaná.
- styčné plochy spodného dielu šmykľavky,ktorý sa montuje je na základný diel nepriliehajú celkom presne,styčné plochy by bolo vhodné doplniť nejakou kompaktnou hmotou,aby pri opakovanom šmýkaní netrpel zadoček dieťaťa.
Doporučujem tento produkt,ktorý je vhodný svojou veľkosťou a bezpečnosťou pre väčšinu detí už po 2r.veku.Keď sa priloží k bazéniku s vodou,žiadne dieťa neodolá,aby zábavu nevyskúšalo.
- Zábavka pre deti
Spokojnost. najlepsia cena, rychle dodanie. Ja som spokojny. Vrele odporucam.
Zodpovedá očakávaniam
Dobrá a sme spokojní
Deti su úplne happy.
vybrali sme ju re vnuka
Ja som spokojny, lahka montaz, smyklavka splna moje predstavy, a aj predstavy nasho syna, co je ovela dolezitejsie...
- spokojnosť
splňa moje očakávania
- Šmyklavka je super deti su nadseny
Stabilna, bezpecna, dcera si ju pochvaluje
Super smykacka len nie je tyrkysová ale modrá ako nebo
milá, vhodná pre menšie deti
Dobrá pevná šmykľavka vhodna pre menšie deti.
- Výhoda
- Farebne pekne a pestré vyhotovenie, ľahko sa s tovarom manipuluje nakoľko šmýkačka nie je ťažká, ľahko a bez problémom sa zloží. Vhodne pre dvoj viac ročne deticky
- Velmi pekna
- Krásna cenovo dostupná šmýkalka na záhradu alebo aj do detskej izby
- Dá sa pripojiť voda a využívať ako tobogán
Malá ma 1,5roka a už teraz sa na nej šmýka, sama, bez pomoci, čiže určite je vhodná skôr ako od 2 rokov, ktoré sú uvedené na šmýkalke.
Kvalitna,synovi sa velmi paci.
Zobrazujem 301 - 320 zo 462 recenzií « Predchádzajúci 1...14 15 [ 16 ] 17 18...24 Ďalšie »