Najnovšie recenzie zo sekcie Detské šmýkačky
ok,všetko v poriadku,,,
- pevnost,stabilita
- pri smykani musi byt smykacia cast vypodlozena
- je tam nebezbecenstvo udretia chrbta
celkovo som s vyrobkom spokojna
Som spokojna
spokojny
- napájanie na vodu
- vyhovujúca dlžka
- schodíku sú dane moc nad sebou a dieťa nedokáže vyliesť na šmýkačku
neodporúčam tento produkt.
- super šmýkľavka
- nic
- Šmýkačka je vhodná pre menšie detičky. Je stabilná.Má jednoduchú montáž.
Šmýkačku sme kúpili pre našu dva a pol ročnú dcérku. Bez našej pomoci zvládne vyleizť po schodíkoch. Nie je veľmi vysoko.Je pomerne dosť bezpečná. Som s ňou spokojná.
Smoby 310153 žlto-červená stredná šmykľavka Toboggan KS
Pridané: 17. mája 2014
(naposledy upravené 17. mája 2014)
Zakúpený v Mackoviahracky.sk
- Lahko sa zlozí, je farebne veľmi pekná..
- nemám nič proti
šmyklavku odporúčam
odporúčam
- stabilná
- vhodná veľkosť aj pre menšie deti
- ľahká
- jednoduchá montáž
- možnosť toboganu
Najlepší výber kvality a ceny. Vhodné aj pre malé deti. Ľahko sa prenáša, má pekný dizajn, je bezpečná. Vhodná do interiéru aj exteriéru. Som maximálne spokojná.
deti sa na nej velmi radi smykaju
spokonosť,
- ľahko sa skladá
- pevný plast
- stále je to len plast
fajn
- smykacka sa zacala praskat po 1- prvom mesiaci pouzivania.syn ma 22 kg a smykacka je dimenzovana na 50 kg
smykacka bola vianocnym darcekom pre 3-roc. syna.Sklamanie bolo obrovske pre vsetkych.mali sme problem i s reklamaciou.Platila som i postovne 8,5eu ked som ju reklamovala.
- pekná a kvalitná
cena a rýchlosť dodania
- stabilná
- presne podľa popisu produktu
- nemám
splnila očakávanie
- dobrý pomer cena, výkon
- zatial sme spokojní
výborná šmýkalka, zatial využívame v interiéri a v lete pôjde na záhradu a skúsime aj s vlhčením. Za tú cenu sa oplatí, sklzná plocha je dostatočne dlhá.. Dostali sme aj darček - mickeyho, tak ho malý púšťa na šmýkalke tiež a je spokojný...
- stabilita
- spodok smyklavky by mohol byt s brzdiacou plochou, je priliz klzky
produkt je vhodny pre starsie deti, moje maju 2 roky a musela som ju este zabalit, lebo bola pre ne nebezpecna, nevedeli na nu poriadne vyliezt a spodok klzkej plochy ich odhodil, moze sa vyuzivat, ale len za pritomnosti dospelej osoby
myslim ze na jar ju uz plno vyuzijeme
- Pevne bezpečne
- Plastové šroby boli nie veľmi kvalitne
Ináč ok
Páčila sa my bezpečnosť schodíkov a cena šmykľavky + veľkosť.
Zobrazujem 361 - 380 zo 462 recenzií « Predchádzajúci 1...17 18 [ 19 ] 20 21...24 Ďalšie »