Najnovšie recenzie zo sekcie Detské šmýkačky
- pevná stabilný,pevný plast...
- Mohla by být malinko delší zkluzná plocha....
Za tyto peníze velmi stabilný klouzačka...mohu jen doporučit,krásně zbarvená
Super smýkalka.
Smoby 310153 žlto-červená stredná šmykľavka Toboggan KS
Pridané: 7. januára 2013
(naposledy upravené 7. januára 2013)
Zakúpený v Mackoviahracky.sk
- Bezpečná (malé dieťa sa má čoho držať keď na ňu vylezie)
Odporúčam
- je väčšia ako ostatné šmýkačky pre malé deti a zároveň nie je príliš veľká pre moje skoro dvojročné dievčatko, ktoré je veľmi pohybovo nadané a veľmi sa teší zo šmýkačky a celý deň sa len šmýka
- chýbal jeden šrúb a bola trošku poškriabaná
páčila sa mi veľkosť aj bezpečnosť a celkový design výrobku
šmýka sa na nej veľmi dobre a moja 21 mesačná dcérka na ňu bez problémov vyjde po schodoch aj sa šmýkne bez problémov.
kvalita je veľmi dobrá aj farby
cena bola výborná oproti ostatným obchodom
- VYBORNY DARČEK PRE DIEŤA.JE DO 50 KIL.
- MOŽU SA HRAŤ AJ VIACERI.
SMYKALKU SOM CHCELA PRE DETI UŽ SKOR.JE VELKA A VHODNA DNU AJ VON.
JE LAHKA TAK SA DA PRENIESŤ.JEDNODUCHA MONTAŽ.
DETI SI JU OBLUBILI.ŠANTIA NA NEJ
SMYKALKU ODPORUČAM KAŽDEMU KTO MA MALE DETI.
JE TO DARČEK KTORY OCENI KAŽDY.
S NAKUPOM SOM BOLA SPOKOJNA NIEJA NIČ ČO BY SA MI NEPAČILO ALEBO BY SOM SA SKLAMALA ŽE SOM SI NIEČO NEOVERILA.
- je dost bezpecna pre male deti
- je to vyborna zabavka pre deti uz od dvoch rokov
nasa dcera sa rada smyka
odporucam
ako darček
- Úplne vhodný pre vekovú skupinu, pre ktorú je určený
Odporúčam
- Vyhody su take ze nemusim behat z obchodu do obchodu a hlavne vasa cena ktora ma dostala lebo v obchodoch co som sledovala ceny fuuuuuuuuuuu neuveritelne drahe a vam pekne dakujem ze mate aj pre takych ludi ako sme my chudobnejsi aj lacnejsie hracky DAKUJEME
tento obchod aj produkt co som si vybrala vravim som snim aj svamy velmy rada a prekvapena a urcite ho odporucim dalej
- cena,nosnosť váhy
celkový dojem
Sme veľmi spokojní...hlavne malinký 17-mesačný synček a aj jeho 9-ročná sestra, keďže je šmýkačka do 50kg využije ju aj ona :-)
Je to vianočný darček pre dcéru.
výborná vec pre dieťa, dobre skladná, stabilná
pekné a bezpečné prevedenie šmýkačky
- deti sú spokojné a dá sa použiť aj v interiery teray na zimu :-)
pomor ceny , kvality a funkčnosti
ideálna pre 2 ročné dieťa
- ma aj pripojku na vodu, cize to bude zaujimavejsie v lete, zatial sme to este neskusali napojiť na vodu
- malej sa to pači ked sa šmyka
- chcela som vyššiu šmýkalku, vyzerala na obrazku že je dosť vysoka.
- Trochu som bola sklamana, lebo na stranke som nenašla rozmery iba že ma dlžku 150 cm , ale nie aka je vysoka od zeme
Nabuduce si pozriem na inej stranke podľa nazvu rozmery aj vyškove, aby som nebola sklamana. Ale čo sa tyka kvality som spokojna, je pevna. Uvidime ako to bude neskor, keď mala bude staršia a bude na to liezť sama.
- Šmýkačka je stabilná, dieťa dobre vylezie po širokých schodíkoch, bočné zábradlie zabrádi vypadnutiu dieťaťa.
- U známych som sa stretla s lepšou kvalitou plastu ako sme dostali my, inak všetko v poriadku
Šmýkačku sme poznali od známych a malému sa páčila, myslím, že je celkom bezpečná pre malé deti, nemá tvrdé a ostré hrany.
Produkt som vybral pre deti,som sním spokojný a odporučim ho aj známim
- Ešte neodskušaná
- Ešte neodskušaná
Ešte neodskušaná
Zobrazujem 421 - 440 zo 462 recenzií « Predchádzajúci 1...20 21 [ 22 ] 23 24 Ďalšie »